PC Press video: Zašto je „Ford“ uveo standard ISO 9001? | Miodrag Ilić, Linkom-PC

05 May 2024 / By Linkadm
PC Press video: Zašto je „Ford“ uveo standard ISO 9001? | Miodrag Ilić, Linkom-PC

Miodrag Ilić, Linkom-PC doo CEO, bio je gost PC Press podkasta 01.05.2024. godine. Prenosimo u celosti, bez izmena, tekst objavljen na PCpress.rs.

“Šta su to standardi, kome su standardi bitni, kako se ISO skraćenica dešifruje i koji su standardi najpotrebniji kompanijama, ali i zašto je veza između ERP-a i ISO standarda neraskidiva su samo neka od pitanja i tema o kojima smo za PC Press u video formatu razgovarali sa Miodragom Ilićem, General Manager, Linkom-PC.

Miodrag Ilić, osnivač i direktor kompanije Linkom-PC je bio naš ovonedeljni gost. On je osnivač i sajta Recepti i Kuvar, autor istoimene knjige na srpskom i engleskom jeziku, osnivač je Testivala, festivala hleba i testa. Svestrana ličnost s puno ličnog iskustva a u ovoj emisiji smo sa Miodragom razgovarati o temi koju prvi put otvaramo u našem studiju, a to su standardi i standardizacija. Miodrag je radeći u velikim kompanijama sa zvučnim imenima stekao značajno iskustvo o procesu standardizacije a ta tema postaje vrlo važna u razvoju svakog biznisa.

Linkom-PC doo je kompanija koja odgovara na sve vrste zahteva u telekomunikacionoj i računarskoj opremi od 1997. godine. Specijalizovani su za prodaju Cisco opreme, kao i ostale mrežne opreme (Juniper, Dell, HP, itd…).

Ceo video intervju sa Miodragom možete pogledati na linku ispod:

Izvor: https://pcpress.rs/pc-press-video-zasto-je-ford-uveo-standard-iso-9001-miodrag-ilic-linkom-pc/