LINKOM-PC – prvih 25 godina

08 June 2022 / By Linkadm
Linkom-PC doo Srbija, 25 godina od osnivanja

Privredno društo Linkom-PC doo, registrovano je 11.06.1997. Tokom godina, poslovni fokus se menjao, a poslednjih godina distribuiramo Cisco IKT rešenja, sa veoma dobrim rezultatima.

Početkom 2021. godine odlučili smo da svoje poslovanje proširimo i na zemlje koje su deo EU. Osnovali smo kompaniju u Segedinu, u Mađarskoj, kao deo naših poslovnih operacija i ideja, sa ciljem povećanja broja poslovnih transakcija na celoj teritoriji EU, a i šire. Ovo ne samo da nam donosi bolju reputaciju na tržištu, već nas čini i zapaženijim u onome što radimo već duže vreme.

Priča o našem uspehu je veoma posebna, s obzirom na to da smo mala kompanija. Možemo, čak neskromno reći, da su naši klijenti u veoma zadovoljni našim uslugama.

Osim toga, trebalo bi pomenuti i stabilnost koju je naša kompanija održala od osnivanja. Održivost bilo koje vrste poslovanja, na današnjem veoma izazovnom tržištu, u tako dugom periodu vremena, je nešto vredno pažnje.

Dakle, ukoliko sarađujete sa nama, imate zagarantovano iskustvo i kvalitet naših usluga, zahvaljujući zaposlenima, koji su prošli kroz dobra i loša vremena, uprkos mnogim izazovima od 1997. pa do danas (kao na primer globalna ekonomska kriza 2008., COVID 19 pandemija, itd).

Ne zaboravljajući stečeno iskustvo, stalno učimo, jer smo svesni koliko se dinamički menja tržište i poslovanje. Učimo direktno od klijenata, na osnovu njihovih povratnih informacija. Veoma brinemo o našim klijentima i oni su nam od velike pomoći u tome kako pristupamo i doživljavamo poslovanje u budućnosti.

Ova 2022. godina je veoma posebna godina za našu kompaniju – slavimo 25 godina postojanja.

Zahvalni smo svim našim dosadašnjim klijentima, kolegama i saradnicima tokom godina, koji su omogućili ovaj respektabilan i impresivan jubilej za kompaniju.

Obećanje koje dajemo na današnji dan je da ćemo se truditi da pozicioniramo našu kompaniju na još više nivoe i da se trudimo da održimo dobre odnose sa svim zainteresovanim stranama, kako bismo nastavili izgradnju uspešnog poslovnog okruženja.

Istorijat kompanije Linkom-PC doo u VIDEO prikazu: https://youtu.be/XMMKdxqq1Y8

11.06.2022.

Dragana Ilić, zamenik direktora i osnivač, Miodrag Ilić, direktor i osnivač